Banner foto 2 Slider 1

Over Tessa

Bij ons thuis werd muziek er met de paplepel in gegoten. Als het niet op zondagmiddag het gebruikelijke 'Klassieke uurtje' was, dan stond er wel muziek op of zat mijn vader piano te spelen. Iedereen in ons gezin was op zijn of haar manier bezig met muziek. Op latere leeftijd kwam ik erachter dat muziek ook als hulpmiddel kan worden ingezet. Meteen wist ik dat daar een toekomst voor mij zou liggen.

Na het behalen van mijn HBO diploma Creatieve therapie muziek aan de Hogeschool Utrecht ging ik met een hoop nieuwe (zelf)kennis, ervaring en goede moed de wijde wereld in. Daar is niets van gelogen, want naast mijn passie voor muziek reis ik graag de wereld rond. En als ik niet op reis ben laat ik andere culturen terugkomen in de keuken, waarvan mijn lievelingsgerecht toch wel een bordje versgemaakte pasta is. 

Als professional blijf ik mijzelf uitdagen en ontwikkelen. Als muziektherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie. Ieder jaar probeer ik trainingen of cursussen bij te wonen. Zo blijf ik groeien in het vak waar ik zo van houd.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen op de wereld een connectie heeft met muziek. Het is overal; van de grootste concertzalen tot de supermarkt tot buiten in de natuur. Muziek raakt je gevoel en muziek verbroedert.
Vanuit deze gezamenlijke connectie is het eenvoudig om te contact te zoeken en te kijken naar wat de ander nodig heeft. Muziek laat mij inspireren en daarmee hoop ik verschil te kunnen maken!

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu